All The Tools You Need To Build A Successful Online Business

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris. Orci fusce ipsum faucibus scelerisque.

   Coachutdanning

Konkurransefortrinn | Lederskap | Kommunikasjon | Utvikling | Resiliens | Selvledelse | Teamutvikling | Målsetting

 

 

Coachende Lederskap

 

Hvordan kan vi best utvikle bedriftens menneskelige ressurser til et konkurransefortrinn?

 

Å kunne kartlegge og benytte seg av andres tenke- og handlemønster er en avgjørende ferdighet for alle med personalansvar, og denne ferdigheten brukes med stor effekt bl.a. ved ansettelse/intervju, medarbeidersamtaler, konfliktløsning, teamutvikling og samarbeid.

 

Utdanningen passer for: 


Ledere, mellomledere, HR-medarbeidere, HMS-rådgivere og nøkkelpersonell, helsepersonell personalansvarlige, team- og prosjektledere, konsulenter og bedriftsrådgivere, selgere, selvstendig næringsdrivende og andre som vil utvikle sine tre nøkkelkvaliteter personlighet, kommunikasjon og metodisk kompetanse.

 

Undervisningsopplegg:

Studieforløpet omfatter 120 timer fordelt på fem moduler á tre dager. I tillegg kommer en separat dag til sertifisering, refleksjon og debriefing.

Teori (30 %) og praksis (70 %) vil gå hånd i hånd og sikre en progressiv utvikling av ressurser og kompetanse. Opplæringsmetodikken involverer en aktiv deltakelse slik at deltakerne kan utforske idéer på en strukturert måte i interaksjon med andre og anvende dem på egne temaer/praksisfelt.

NLP Leadership Practitioner, trinn 1 av coachingutdanning i samsvar med DNCFs Bransjestandard for coaching, godkjent av Den Norske CoachForening, DNCF, DVNLP, American Board of NLP, ABNLP.

Klikk her for tilgang til video om vår Leadership Practitioner Utdanning

Her får du et lite minikurs om egen pensjonskonto

Lurer du på hva den nye pensjonskontoen betyr for deg? Se denne leksjonen. Jeg forklarer deg hva du bør tenke på og hva som skjer med din pensjon fremover.

Jeg vil ha mer informasjon om egen pensjonskonto

NLP PRACTITIONER

Oppstart Bergen: 

 18. februar 2022

 
Selvutvikling på høyt nivå. Både personlig og profesjonell vekst, med fokus på kommunikasjon, relasjoner, motivasjon og til syvende og sist: økt livskvalitet.

Mer info & Påmelding

NLP LEADERSHIP PRACTITIONER

Oppstart Stavanger: 

 24. Februar 2022

 
En unik leder- og coachutdanning som utvikler dine ansatte og ledere slik at de evner å hente frem det beste i seg selv og andre.

Mer info & Påmelding

NLP MASTER PRACTITIONER 

Oppstart Bergen: 

 18. februar 2022

 Bli en mesterlig utøver av NLP, og oppdag en ny horisont
for personlig vekst og samspill med andre!

Mer info & Påmelding