I skilsmisse

«Det har alltid vært viktig for meg å opptre ryddig og rasjonelt. I forbindelse med samlivsbruddet mistet jeg mye av disse egenskapene. Dere hjalp meg med å sortere og gjennomføre nødvendige oppgaver, slik at vi fikk avsluttet samlivet på en god måte for begge parter» – tilbakemelding fra kunde.

De fleste opplever samlivsbrudd som stressende og vanskelig, og det kan være godt å få hjelp til alle disse praktiske tingene som skal ordnes opp i som bosituasjon, barn, økonomi, skifte og så videre.

Enten du har valgt det selv eller valget er gjort for deg, så fører ofte samlivsbrudd til et følelsesmessig kaos som gjør at du ikke alltid klarer å ta de gode og veloverveide beslutningene om din egen framtid. Du kan trenge profesjonell hjelp med å få økonomisk oversikt, fylle ut de rette papirene, få en oversikt over hvilke rettigheter og muligheter du har. Og er det barn med i bildet så er det enda viktigere å få alt rett fra starten av.

VIVON tilbyr kunnskap, erfaring og trygghet for deg i en periode av livet hvor du har vel mye som skal håndteres. Vi vet hvilke skjemaer som må fylles ut og hvordan en fyller de ut, hvilke telefoner som må tas og hvordan du skaffer deg økonomisk oversikt og trygghet.

Usikker på om dette er for deg? Send oss en SMS eller e-post, så tar vi kontakt og sammen finner vi utav det.

Kjenner du noen som går gjennom samlivsbrudd eller skilsmisse? Vær en god venn og tips de om tilbudet til VIVON.