fbpx

Livsmestring styrker arbeidsgleden

Vivon gir de ansatte kompetanse innen livsmestring som styrker deres arbeidsglede og velvære. Vi bidrar til at bedrifter lykkes gjennom trygge og robuste medarbeidere.

Vivon tilbyr en totalløsning for bedrifter innen person- og teamutvikling. Løsningen vår er forankret i en helhetlig tilnærming som gjør at de ansatte:

  • blir ivaretatt
  • får kompetanse i å takle livets utfordringer
  • kan jobbe med økt arbeidsglede, 
  • får bedre fokus og økt produktivitet

Slik får du godt arbeidsmiljø, motiverte ansatte og en bedre bunnlinje.

Vivon består av en gjeng dyktige rådgivere med bred erfaring fra forskjellige bransjer. Vårt mål er at dine ansatte skal være robuste mennesker som gleder seg til hver dag på jobb!

Gründerne bak Vivon er Eva Sørmo, Elisabeth Wetteland og Ingrid Roth. Sammen har vi solid erfaring og kompetanse innen økonomi, ledelse, forretningsutvikling, HR, karriereutvikling, psykologi og coaching. Vivon ivaretar dine medarbeidere på en måte som styrker bedriftens bunnlinje gjennom effektive, robuste og fokuserte ansatte.

Vi jobber bransjeuavhengig og er en sparringspartner for både ledelse, ansatte og eiere. Vi har et genuint engasjement for å hjelpe andre til å lykkes med å utvikle en robust arbeidsstyrke, og velfungerende arbeidsplasser med godt arbeidsmiljø.

Praktisk og personlig hjelp når livet skjer

Vi tilrettelegger for arbeidsglede og livsbalanse for din bedrift og dine ansatte.

Dette gjør vi gjennom lederutvikling, coaching, individuelle samtaler, online kurs, foredrag, teambuilding, samlinger, praktisk hjelp innen økonomi, pensjon og samlivsbrudd. 

Vi har de rette verktøyene og anerkjente partnere.

Start video

Referanser

Tilbakemelding fra våre kunder

Hos Ingrid opplevde jeg tillit og trygghet for at prosessen jeg skulle gjennom ble gjort korrekt. Du var et medmenneske, og du var tydelig. Det hjalp meg til endelig å få signert papirene og komme videre i livet mitt
Elisabeth møter deg med empati, innsikt og gode verktøy. I en periode hvor jeg knapt holdt hodet over vannet hjalp hun meg til å bli mer fokusert og strukturert. Tidsbruken min ble bedre.
Tidligere kranglet vi mye om felles økonomi. Vi var usikker på hvor pengene ble av og kunne ofte beskylde hverandre for å bruke for mye penger. Nå har vi fått god kontroll på økonomien og har forutsigbarhet for hva vi skal betale på. Dessuten sparte vi mye penger ved å ta dette kurset.
7 år etter skilsmissen slet vi fremdeles med avtaler og oppfølging vedrørende barna. VIVON hjalp oss med å lage en ny avtale som fungerer for begge parter. Vi fikk og oppfølging hos en relasjons-terapeut som hjalp oss til å fungere bedre sammen som foreldre
Coaching med Elisbeth har vært en virkelig help for meg i en tid med store endringer i livet mitt. Elisabeth har bidratt til at jeg har blitt obs på mine prioriteringer slik at jeg tar ansvar for meg selv. Jeg har fått en mer tilfredstillende hverdag på jobb og hjemme. Det legger også de hjemme merke til.
Dette kurset trengte jeg! Jeg hadde mye forbrukslån og hadde mistet kontrollen på min økonomi. Jeg fikk gode forklaringer for hvordan jeg skulle gå fram for å rydde opp, med god oppfølging. Nå har jeg fått en ny start på min økonomi. Nå kan jeg senke skuldrene, nyte livet og samtidig være trygg på mine økonomiske valg.

Eva B. G. Sørmo

DAGLIG LEDER

Helt i eget liv

es@vivon.no
+ 47 970 35 232

Elisabeth T. Wetteland

produktansvarlig

Helt i eget liv

etw@vivon.no
+ 47 411 11 017

Ingrid Roth

markedsansvarlig

Helt i eget liv

ir@vivon.no
+ 47 906 75 301

Alt henger sammen

Fra første dag har vi i Vivon hatt et klart mål for det vi driver med. Vi skal hjelpe din bedrift å lykkes gjennom trygge og robuste medarbeidere. Det er dette vi brenner for å oppnå hver eneste dag.

Velfungerende mennesker er den beste kapital

Mange opplever at arbeidslivet har blitt mer grenseløst. Dette stiller krav til selvledelse – at vi blir bedre til å håndtere vår egen produktivitet og trivsel. (HR Norge 2021)

Gi dine ansatte mulighet til å leve et velbalansert liv

Vi gir din bedrift verktøy, kunnskap og kompetanse som bidrar til at dine ansatte føler seg ivaretatt, og får anledning til å håndtere utfordringer på en god måte.

Gode holdninger forebygger stress

Holdningene våre støtter oss i den rollen vi ønsker å utøve privat og på jobb.
De gir oss et godt utgangspunkt til å være robuste når vi er omgitt av uforutsigbarhet og kaos.