Om Vivon

«Hadde jeg tatt kontakt med dere på et tidligere tidspunkt så var det mye som aldri hadde blitt et problem. Nå har vi heldigvis funnet løsninger på det meste! Takk for hjelpen» – tilbakemelding fra kunde

Hvorfor Vivon?

Vi har opplevd det selv. Vi har erfart stress, frustrasjon, usikkerhet og utfordringer som et samlivsbrudd forårsaker.  

Føler du at situasjonen din er uoversiktlig, vanskelig og tung?
Det er en vanskelig situasjon du går igjennom, utfordringer med deling av hus, økonomi og barna? Vi kan hjelpe deg i prosessen. Vi kan veilede og komme med våre erfaringer slik at hverdagen din blir litt enklere. Vi som jobber i Vivon AS har vært igjennom akkurat de tanker og situasjoner du også har, du skal vite at du ikke er alene. Å ha en utenforstående som forstår de situasjoner du står i og vil bistå deg, slik at du på en trygg måte kan gå igjennom det du nå gjør, og som er til beste for deg og dine barn. Hos Vivon as treffer du menn og kvinner som vil hjelpe deg med sine erfaringer. Personer som kan relatere seg til den situasjonen du står i.

Vi kan hjelpe med blant annet

  • En veiviser gjennom bruddet
  • Papirarbeidet
  • Forberedelser til møte med banken, familievernkontor, NAV, eiendomsmegler og andre eksterne aktører
  • Skifteoppgjør
  • Økonomi
  • Samværsavtale og økonomiske forhold som gjelder barna. Vi hjelper og i tyngre saker hvor samværsavtaler blir sabotert og du føler at situasjonen er ganske låst.
  • Samtaler og terapi for å være de beste foreldre sammen, også etter bruddet
  • Samtaler og terapi for å komme gjennom bruddet og skape deg et godt liv videre

Står du midt oppi et samlivsbrudd eller er du i en fase hvor du vurderer det, da kan det være godt å snakke med noen som har erfaring, kunnskap og kompetanse på området. Vi geleider deg stødig gjennom det som kan være både ulendt og ukjent terreng. Vi vet hvilke skjemaer som må fylles ut og hvordan man gjør det, hvilke telefoner som må tas og hvordan du skaffer deg økonomisk oversikt- og trygghet for framtiden.

VIVON tilbyr deg trygghet og ro i en vanskelig fase i livet ditt.

Pris

Vår timepris er kr 1190,- inkludert moms

I tyngre saker hvor vi jobber over lengre tid for å prøve å få til for eksempel gode samværsordninger med barnene, så vil timeprisen bli noe redusert. Ta kontakt så finner vi en ordning du kan leve med. Vi er her for å hjelpe deg.