Våre samarbeidspartnere

Vi tilbyr all den hjelp du måtte trenge i forbindelse med et samlivsbrudd. Gjennom våre samarbeidspartnere har vi kompetente og dyktige fagfolk som bistår deg på veien til et godt liv. Ta kontakt så  kobler vi deg med rette person.

Karlson Psykologtjenester AS

Når mennesker i krevende arbeids- og livssituasjoner opplever kriser er det viktig med rask tilgang til kompetente psykologer. Et samlivsbrudd oppleves av de fleste som en krise. Vi kan hjelpe deg gjennom dette, sånn at du får en god start på resten av ditt liv.

Etter å ha levert psykologbistand siden 2004 vet vi at personlige kvalifikasjoner og erfaring har mye å si.

Våre klienter forteller om oss til kolleger og venner, og dette skaper høye forventninger. Det er dette omdømmet som gjør at folk kontakter oss når de trenger noen å snakke med.

Vi kan levere våre tjenester via digitale plattformer og har derfor kunder over hele landet.

IOPT Stavanger

IoPT Stavanger (Identitetsorientert traumeterapi) ble stiftet våren 2017 og drives av Sissel Bru Reksten.

For mange oppleves en skilsmisse som traumatisk og bør behandles som det. Mange har også opplevd langvarig stress og har traumer i bagasjen som hindrer dem i å leve det livet de ønsker seg i dag. Sissel er spesialist på dette.

Sissel arbeider etter dr. Prof. Franz Ruppert sin teori- og metode. Hun samarbeider med Marta Thorsheim,  IoPT – Institutt for Traumearbeid i Oslo.  Hun holder til i Stavanger, men gjør og samtaler, terapi og rådgivning via digitale plattformer.

Endringen

Linda Gräfe eier Endringen og har over 13 års erfaring med relasjonsarbeid med foreldre og barn.

Det er krevende å være foreldre og noen ganger kan det være vanskelig å leve i et partnerskap. Står dere midt i et samlivsbrudd, og strever med samarbeidet rundt barnet? Syns du det er vanskelig å få til et godt samarbeid rundt samværsavtaler? Har dere behov for familieterapi etter vold eller andre vonde, krevende erfaringer?

Endringen kan tilby nettbaserte samtaler uavhengig av hvor du bor eller oppholder deg. Linda Gräfe er fleksibel og avholder gjerne også nettsamtaler på kveldstid eller når det passer kunden best. Rask hjelp innen et par dager!

Endringen tilbyr:

Hjelp til konflikter etter samlivsbrudd
Hjelp til gode samværsløsninger
Hjelp til å støtte ditt barns behov
Hjelp til grensesetting/veiledning etter samlivsbrudd
Parterapi/Familieterapi
Hjelp til å finne frem og forstå det offentlige hjelpeapparatet
Samtaler når livet er vanskelig

Advokatfirma Øglænd & Co AS

Advokatfirma Øglænd & Co AS er et advokatkontor bestående av fem advokater, og holder til på Forus like ved Kvadrat. Våre advokater har lang erfaring innen fagfeltene skifte, arv, foreldretvister, barnevern, avtalerett, arbeidsrett både for arbeidstakere og arbeidsgivere, yrkesskaderett, eiendomsrett, forsikringsrett, personskaderett, strafferett, kontraktsrett m.v. Vi bistår både privatpersoner og bedrifter. Hos oss møter du advokater som er tydelige, respektfulle og målrettede.